miércoles, 7 de octubre de 2015

Προσκλητήριο για Γάμο και Βάπτιση Μαζί

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας να γίνεται συνδυασμός των δύο μυστηρίων (Γάμος και Βάπτιση) σε ένα! Μέχρι που κάποιοι έδωσαν και όνομα σε αυτό το φαινόμενο: "Γαμοβάφτιση"!

Η εκκλησία αντιδρά γιατί θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να γίνει ο θρησκευτικός γάμος και μετά, στην ώρα της, η βάπτιση.
Όμως μια και οι καιροί που περνάμε δεν είναι και οι πιο εύκολοι από οικονομικής άποψης και ένα συνδυασμός των δύο μυστηρίων σίγουρα "κάνει καλό" στην τσέπη του ζευγαριού, αποφάσισαν και οι παπάδες να υποχωρήσουν και δέχονται να γίνουν και τα δύο μυστήρια την ίδα μέρα.

Προσκλητήριο για Γάμο και Βάπτιση Μαζί

Μοναδική προϋπόθεση να τελεστεί αρχικά ο Γάμος και στη συνέχεια να ακολουθήσει το μυστήριο της βάπτισης.
Αυτό γίνεται γιατί με βάση την εκκλησία το ζευγάρι πριν παντρευτεί δεν υφίσταται και γι' αυτό δεν μπορεί να βαφτίσει με τη θρησκευτική τελετή το παιδί του.

Για Γάμο και Βάπτιση Μαζί Προσκλητήρια

Μια και ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο είδος τελετής δεν άργησε να δημιουργηθεί η ανάγκη και για ειδικά προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης Μαζί τα οποία επιλέγουν πια τα ζευγάρια για να προσκαλέσουν τα πρόσωπα που αγαπούν στη διπλή χαρά.
Είναι αλήθεια ότι ακόμα, οι επιλογές δεν είναι εξαιρετικά πολλές γιατί το φαινόμενο είναι σχετιά καινούργιο και αυτοί που φτιάχνουν και τυπώνουν Προσκλητήρια δεν έχουν πολλές εξειδηκευμένες προτάσεις.
Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες που αλιεύσαμε περιδιαβαίνοντας το διαδύκτιο.
Δείτε τις προτάσεις, πάρτε ιδέες και διαλέξτε το δικό σας μοναδικό προσκλητήριο για Γάμο και Βάπτιση Μαζί.

ειδικά προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης Μαζί

5 comentarios: